Skip to content

Vår bestselger NatureBond silikopumpe er et av Norges mest populære ammeprodukter og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Pumpen er simpelthen genialt enkel på alle måter, samtidig som den gjør jobben en pumpe skal gjøre: den tar ut melken effektivt. Så kan du slippe å bruke tiden din på mer tungvindte måter å få ut melk til babyen din.

NatureBond silikonpumpe er den originale silikonpumpen i Norden. Den anbefales av ammespesialister og jordmødre fordi den er den mest behagelige av alle silikonpumper, og den er den pumpen som er best testet og godkjent for bruk til pumping og oppbevaring av morsmelk både i USA og Europa.

Den store fordelen med NatureBond silikonpumpe er at den er behagelig, effektiv, og at den er den desidert enkleste brystpumpen å rengjøre. Det finnes mange forskjellige brystpumper på markedet, vi deler dem inn i manuelle pumper og elektriske pumper. Felles for dem alle er at de består i mange deler som må settes korrekt sammen for at pumpene skal klare å lage nok vakum til at de kan ta melk ut av brystet. En manuell håndpumpe må du pumpe vakum ved hjelp av hånden din, mens en elektrisk pumpe bruker strøm eller batteri for å få vakuum til å ta melk ut fra brystene. Felles for både manuelle og elektriske pumper er at de består av mange deler som det er viktig at man tar helt fra hverandre hver gang man skal rengjøre pumpen. NatureBond silikonpumpe består av en del av myk silikon i matvarekvalitet, for å få vakum klemmer du den sammen og lar den suge seg fast over brystet. Når utdrivningsrefleksen starter så samles melken opp i pumpen. Du trenger hverken «håndkraft» eller strøm. Og det er kun en del som må vaskes.

Back To Top