Skip to content

Ammepumpe NatureBond brystpumpe silikonpumpeIda Kristin deler sin spesielle historie med oss. NatureBond pumpen hjalp henne da hun hadde lite melk.

Da jeg ble gravid var jeg forberedt på at jeg ikke kom til å få til å amme pga nervesmerter i brystvortene etter en brystoperasjon. Da jeg fikk mitt første barn i -19 prøvde jeg iherdig å amme, men måtte avslutte prøvingen etter et par dager på grunn av ekstreme smerter. Og vi vet jo alle at stress ikke akkurat hjelper på melka!

Pumping var overkommelig sånn at babyen kunne få litt av den morsmelka som kom ut (selv om det var veldig lite). Jeg hadde jo selvfølgelig hørt om NatureBond, og jeg ville prøve alt før jeg ga meg.

Med NatureBond på puppen både med og uten pumpe på det andre brystet, så fikk jeg plutselig ut det dobbelte i forhold til når jeg pumpet med vanlig pumpe. Revolusjonerende!

NatureBond pumpen ble brukt titt og ofte som pumpe, det var veldig enkelt på alle måter. Og med mulighet for å ha babyen i armkroken i tillegg. Da jeg fikk tendenser til betennelse så fikset NatureBond det på bare et par pumpinger!

 

Jeg kunne ikke vært NatureBond foruten, og jeg anbefaler den varmt til alle!

 

Back To Top