Skip to content

Sigrid Angell deler sin NatureBond historie:

Jeg vil gjerne dele min NatureBond historie for det var et uvurderlig ammeprodukt for meg.

Jeg fikk NatureBond silikonpumpe av søsteren min før fødselen og jeg tenkte først ikke så mye over det. Mer sånn at jeg tenkte det var en vanlig brystpumpe, og at den fungerte sikkert bra den. Jeg tenkte på om jeg skulle pakke den med meg i fødebagen som jeg skulle ha med på sykehuset når fødselen startet men det endte opp med at den ble igjen hjemme. Det var det dummeste valget jeg gjorde!

Jeg fikk veldig melkespreng og brystspreng og ingenting hjalp. Da jeg kom hjem fra sykehuset etter fødselen fant jeg frem pumpen med en gang og fikk satt den på. Man kan bruke den på det ene brystet samtidig som babyen dier på det andre, eller man kan bruke den alene. Første gang jeg brukte den så var det på kort tid 40 ml melk i den og i det som føltes som neste sekund var det 70-80 ml melk! Dette var altså første gang jeg brukte den.

Jeg har siden det brukt den nesten hver dag, men også mye på natten de første ukene og den har vært til stor hjelp. Det er nå 4 mnd siden fødselen og jeg bruker pumpen fremdeles.

Jeg vet at neste gang skal jeg passe på å ha med silikonpumpen i fødebagen!

Back To Top